Creëer waarde

Wilt u optimaal grip krijgen op uw IT-uitgaven en IT-prestaties?

Wilt u de waarde die IT levert verhogen tegen lagere kosten?

Wilt u IT-uitgaven koppelen aan uw bedrijfsstrategie?

Technology Business Management kan u daarbij helpen.

:

Als resultaat helpen we IT-management om de verschuiving van kostenplaats naar strategische partner te versnellen door het gesprek te voeren vanuit de ondersteuning van de bedrijfsresultaten.

Met onze expertise in IT-Financieel Management (ITFM) helpen wij u zakelijk succes te creëren door grip te krijgen op de kosten, kwaliteit en performance van uw IT-organisatie, zowel op locatie, in de Cloud of in een hybride omgeving. Bij It’s Value zijn we expert in Technology Business Management (TBM), de business gerichte versie van ITFM. TBM biedt IT- en Financial management gedetailleerde transparantie over technologiekosten, zodat investeringsbeslissingen genomen kunnen worden binnen de context van bredere bedrijfsdoelen. Wij verbeteren de afstemming tussen IT, Finance en de business en daarmee het creëren van waarde voor de organisatie.

TBM omvat alle IT-uitgaven, of deze nu op locatie, hybride of in de Cloud zijn. Het gebruik van TBM en FinOps binnen een organisatie zal voornamelijk gebaseerd zijn op de kenmerken van de IT-uitgaven van die organisatie.

Nog vragen?

Maak dan een afspraak met één van onze experts.

Verhoog de effectiviteit van uw organisatie met IT

Bedrijven maken een ongekend snelle transformatie door, gedreven door technologische ontwikkelingen. Merken als Tesla en Airbnb komen al snel tot onze verbeelding, maar staan niet op zichzelf. De digitale transformatie raakt elke sector. Dit maakt effectief beheer van IT cruciaal. Simpel gezegd: om in business te blijven, heeft u maximale grip nodig op de kosten, kwaliteit en prestaties van uw IT-organisatie.

De vraag is: hoe realiseer je dat? Onbegrijpelijke processen en onvoldoende afstemming met de business maken IT vaak tot een black box. Met onze expertise op het gebied van Technology Business Management (TBM) kunnen wij hier verandering in brengen en IT positioneren als een waardevolle strategische partner binnen uw organisatie.

Cloudmigratie en -optimalisatie: bespaar tot 35% op Cloud kosten  

Cloud is of wordt een steeds groter deel van uw kosten vanwege de toename in gebruik van IaaS, PaaS en SaaS oplossingen en daarmee een belangrijk onderwerp om vanuit IT financieel oogpunt te managen. Hoe centraal staat de Cloud in uw bedrijf, of hoe centraal zal dit in de nabije toekomst zijn?

Bent u in staat om de juiste migratiebeslissingen te nemen van on-premise naar de Cloud op basis van echte data? Als u al operationeel bent in de Cloud, hoe optimaliseert u dan uw Cloud-resources en bespaart u dagelijks geld?

Cloudkosten zijn een groeiend probleem voor organisaties van elke omvang. Gemiddeld wordt 35% van de Cloud-uitgaven verspild. Met onze TBM-aanpak en FinOps kunnen we uw lokale- en Cloudkosten transparant maken en dashboards of rapporten per rol leveren om u te helpen de juiste analyses te maken en de juiste beslissingen te nemen voor Cloudmigratie en -optimalisatie.

IT-Finance Value Assessment 

Het IT-Finance Value Assessment geeft u inzicht in de samenhang tussen IT en Finance vanuit business oogpunt. Het maakt duidelijk hoe Quick Wins op korte termijn voor de organisatie kunnen worden gerealiseerd en tegelijkertijd waarde voor het bedrijf op de lange termijn kan worden opgebouwd. Een van de uitkomsten is een op maat gemaakte roadmap voor uw organisatie met duidelijk omschreven stappen met betrekking tot:

      • Hoe u tijd kunt besparen door procesverbeteringen door te voeren,
      • Hoe meer transparantie te realiseren in IT-Finance,
      • Hoe u uw datakwaliteit kunt verbeteren, zodat rapportages en dashboards betrouwbaarder worden,
      • Hoe u uw datakwaliteit kunt verbeteren, zodat rapportages en dashboards betrouwbaarder worden,
      • Welke financiële besparingen kunnen worden gerealiseerd.

Boek uw IT-Finance Value Assessment kennismakingsgesprek met een van onze experts

It’s Value is door de Technology Business Management Council aangesteld als Council Partner for Educatie. It’s Value verzorgt op exclusieve basis de officiële trainingsprogramma’s van de Council in Europa. Heeft u interesse om een TBM-training op locatie, in-house of online te volgen?  Klik hier voor meer informatie

Of bekijk meteen de IT-Finance Quick Wins-vragenlijst: 

IT-Finance Quick Wins-vragenlijst

Na het invullen van deze 10 eenvoudige vragen, raden we u een aantal Quick Wins aan: hoe u meer transparantie creëert, hoe u uw IT-financiële processen verbetert om tijd en inspanning te verminderen en om meer inzichtelijke rapporten te leveren. Allemaal gericht op het vergroten van de waarde van IT voor uw bedrijf. We voegen een gratis adviesuur toe om onze aanbevelingen toe te lichten.

Projecten

ITFM producten

Rapportages en inzichten

Besparing - kostenreductie

Hoe u stappen gaat ondernemen

Wij zorgen voor een effectieve beheersing van uw digitale organisatie in korte tijd. Dit bereiken we door de samenhang en samenwerking tussen IT, business en financiën te verbeteren.

Methodologie

Onze wereldwijde best practices bieden u de tools voor effectieve controle over uw IT-Finance vanuit een zakelijk perspectief. Duizenden bedrijven maken met succes gebruik van de methodiek die we onze klanten bieden.

Implementatie

Met aandacht voor uw specifieke situatie zorgen wij voor de optimale inrichting van uw organisatie, processen, systemen en – waar nodig – nieuwe samenwerkingsvormen om IT-Financieel Management succesvol in te kunnen zetten.

Continuïteit en verandering

Permanent resultaat is naar onze mening de enige maatstaf voor succes. Wij garanderen continuïteit door uw medewerkers op drie fronten op te leiden en te begeleiden: kennis, kunde en gedrag.

Onze klanten

Onze IT-kosten waren onvoldoende voorspelbaar. It’s Value heeft het inzicht, de grip en de controle over deze kosten vergroot door de bouw van een nieuwe IT Service catalogus en de automatisering van de doorbelasting en het begrotingsproces. Op basis van de opgeleverde TCO per applicatie hebben we binnen een jaar  10% bespaard op onze operationele IT-kosten.

Grote verzekeringsmaatschappij, financiële diensten

Het aanleveren van managementrapportages was een tijdrovend proces. It’s Value heeft TBM geïmplementeerd met ondersteunende software voor kostenbeheer en het budgetproces. Rapportages worden nu automatisch gegenereerd, waardoor we onze resultaten sneller en beter kunnen zien. Ook hebben we onze interne processen kunnen verbeteren.

Mediabedrijf, publieke sector